De week van Gamebrain [#20]

Onze schoolgaande lezers zullen het zonder twijfel wel beseffen: de zomervakantie is alweer halverwege. Laten we het glas echter bekijken als halfvol in plaats van half leeg. We hebben nog een hele maand de tijd om nieuwe games te ontdekken en onze backlog weg te werken. Voor ons bij Gamebrain is dat niet anders. Welkom bij de week van Gamebrain.

Kevin

Een week geleden zei ik tegen een gamekameraad: ‘Ik heb zin in een game die ik ononderbroken kan doorspelen. Iets wat uitdagend is en doorheen de hele tijd een voldoening geeft omdat je voelt dat je verder raakt.’ De game die ik hiervoor heb gekozen: Marvel’s Spider-man. Ik ben verrast dat de game mij zo hard door terugdenken aan de spider-man game op PS1. Niet omdat de graphics of gameplay iets met elkaar gemeen hebben, maar eerder omdat ik bij het spelen van die game verrast was hoe aangenaam het was om in de rol te kruipen van deze superheld. Ik denk niet dat ik de game nog aan veel lezers moet uitleggen. Ik hoor immers van veel mensen dat ze deze game uitgebreid kennen. Bij het wegwerken van mijn backlog denk ik dus een goede titel te hebben gekozen.

Niels

Helaas heb ik deze week niet kunnen verder doen met Hollow Knight. Eigenlijk heb ik, wegens omstandigheden, heel erg weinig kunnen gamen. Ik heb wel een spel uitgespeeld, namelijk “Solo: Islands of the Heart“. Wat ik er van vond, kan je lezen in de nieuwe review. Ook heb ik heel wat uurtjes kunnen steken in Wolfenstein: Youngblood. Hou deze week de site goed in het oog voor een review van deze game! Hopelijk kan ik jullie volgende week met wat meer game nieuws entertainen.

Kevin heeft de gamewereld pas verkend toen hij dit via weekend- en vakantiewerk zelf kon bekostigen. Hierdoor heeft hij enkele generaties gemist maar dit compenseert hij graag door regelmatig zowel zijn collectie retro als current gen games aan te sluiten. Kevin heeft energie met bakken op reserve staan! De enige gekende methode om hem langer dan 13,42 minuten stil te laten zitten is door hypnose op basis van vlotte gameplay, meeslepende soundtracks, betoverende storylines en een dosis flatterende graphics.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password