De week van Gamebrain [#16]

We zijn een beetje later dan normaal, maar desalniettemin brengen we je toch nog graag een update over hetgeen we ons vorige week mee wisten bezig te houden. Warm of niet, onze consoles en pc’s mochten mee afzien gedurende de zwoele zomer avonden.

Niels

Ik merk dat ik op elk klein vrij moment naar mijn switch grijp om Mario Maker 2 te spelen. Momenteel heb ik nog maar 1 level gemaakt (25K-Q4N-XDG voor de geĂ¯nteresseerden), maar ik speel zo veel mogelijk de endless mode natuurlijk. Op normal heb ik iets meer dan 200 levels achter de kiezen momenteel, maar mijn global ranking lijkt maar moeizaam onderaf te gaan, op expert daarentegen ging ik al snel richting de honderdtallen na een 20 levels. Hoe dan ook, ik heb geniale levels gespeeld, maar ook de grootste rommel dat je je kan inbeelden. Hebben jullie al goede levels gemaakt? Laat het mij zeker weten, wie weet zorg ik voor een extra “clear” op je level đŸ˜‰ Wil je wat meer in-depth mijn mening over het spel, dan kan je dat zeker in deze review lezen!

Verder heb ik nog wat meer Dragon Quest Builders 2 gespeeld, en nog steeds moet ik hier nog enkele dagen stil over wezen, de review komt er snel aan, beloofd. Wat ik wel kan en mag zeggen, ik ben er echt aan verslaafd! En ja, dan is er nog Final Fantasy XIV: Shadowbringers… tot enkele dagen terug ging alles prima, geen al te lange wachtrijen en ik kon vlot beginnen spelen. Maar nu, nu is het soms aanschuiven in een wachtrij met meer dan 2000 mensen voor mij. Wat wil dit concreet zeggen? Dat ik anderhalf uur Mario Maker 2 kan spelen terwijl ik af en toe opkijk om te zien hoe traag de wachtrij opschuift. En dan ben ik ingelogd, om een connectie probleem te ondervinden een paar minuten later en weer helemaal achteraan kan gaan aanschuiven. “Diepe zucht“. Hopelijk heb ik de komende dagen wat meer geluk om te kunnen spelen?

Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password