De week van Gamebrain [#14]

Het festivalseizoen is volop op gang aan het komen, en sommige van onze redacteurs verkiezen de groene weiden, frisse pintjes en harde muziek. Gamen staat dan op een lager pitje, maar uiteraard is dit niet voor iedereen weggelegd, zo ook niet voor onze redacteurs. Maar dat geld niet voor iedereen. Anderen kiezen voor het thuisfront en braden in de zon eer ze zich voor hun geliefde console of computer neerzetten. 

Niels

Gamen heeft deze week een plekje op de achterbank gekregen, vrij letterlijk. Ik heb nog wat verder gespeeld op Breath of the Wild deze week, ook op de achterbank in de auto onderweg naar GMM. Voor wie de afkorting niet bekend klinkt, het is de Graspop Metal Meeting, een festival met de wat zwaardere muziek stijlen. Namen zoals Disturbed, Slayer, Slipknot en dergelijke veranderen de rustige weide in een waar metal fest. Ook Kiss komt ons voor de laatste keer trakteren op hun nummers. Volgende week kan ik mijn focus weer wat meer op gamen leggen, beloofd.

Kevin

Hij is er dan! De reden waarom ik een tijdje terug de Retrospective van CTR online heb geplaatst! Zoals ik toen al in dat artikel vermelde: volgens mij is de trein met remakes en re-releases zelfs nog niet op volle vaart en volgen er nog veel meer titels. Deze week heb ik dus de remake van CTR in mijn geliefde console gestoken. Deze instant-topper doet mijn nieuwjaarsvoornemen ontzettend zeer. Hoe kan ik mijn bibliotheek verder afwerken als ik een game terug in mijn handen krijg waar ik ooit bijna 2 jaar zoet mee ben geweest? OK, ik overdrijf misschien maar zo voelt het alvast aan in mijn hoofd. Ik ben onmiddellijk gestart met de game en glunder volgens mij als een kindje in een snoepwinkel. Nostalgie ten top zullen we maar zeggen maar een echte (kritischere) bespreking kunnen jullie snel verwachten op onze site. Kijk er dus alvast naar uit!

Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password