De week van Gamebrain [#105]

Jawel dames en heren, het is bijna niet te geloven maar toch waar. Het is weeral 1 augustus. Dit wilt zeggen dat de zomervakantie over de helft is. Natuurlijk kunnen we wel samenvatten dat de zomer tot nu toe nog niet veel heeft voorgesteld. Er waren wel wat droge en ‘warme’ dagen maar als we eerlijk zijn tegen elkaar voelt het toch niet helemaal aan als een echte zomer. Nu ja, over het weer valt er altijd wel te klagen. Als het niet te nat is, dan is het wel te droog. Waar hebben we echter niet over te klagen? Over onze games natuurlijk.

Kevin

Deze week konden jullie mijn review lezen over Samurai Warriors 5. Een echte warriors game die ons terugvoert naar de Sengoku periode van Japan. Ik vat de game graag samen als de beste geschiedenisles die ik ooit heb gehad, en dat wilt wat zeggen. Wie iets meer informatie wilt over de game leest natuurlijk best de review. Daarnaast heb ik The great Ace Attorney Chronicles opgestart. Hier lees je natuurlijk snel mijn ervaringen over op onze site. Kijk er dus gerust naar uit.

Nolan

Eindelijk eindelijk eindelijk. Ik kan het niet genoeg zeggen, maar ik heb eindelijk een playstation 5 kunnen bemachtigen. Het eerste wat ik hierop gedaan heb is de Astro Playroom, om te kunnen zien wat dit beestje allemaal kan. Tien uur later had ik alweer een nieuwe platinum trophy extra en een enorm goed gevoel over de nieuwe controller. Daarna was het tijd om verder te gaan trophy hunten met mijn oudere game. Wie deze artikels volgt weet dat ik bezig was met het het bevrijden van het eiland Solis in Just Cause 4. Na het uren en uren grinden van challenges (436 in totaal) was Solis volledig bevrijdt en kan ik beginnen aan de volgende game op de stapel. Deze eer gaat naar Concrete Genie, maar meer hierover zal voor de volgende keer zijn.

 

 

Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password