De week van Gamebrain [#103]

Hopelijk hebben jullie het allemaal een beetje droog kunnen houden, want wat er afgelopen week allemaal gebeurd is… er zijn amper woorden voor. Ons medeleven gaat uit naar alle getroffen personen en we hopen dat ze snel uit deze misserie geraken. Hoe erg het ook klinkt, voor de rest draait de wereld gewoon verder en zo was dat ook voor onze redactie. Naar wekelijkse gewoonte lijsten we dan ook weer hieronder even op wat zij zoal speelden.

Niels

Afgelopen week was er maar 1 game die mij constant aan mijn Switch gekluisterd liet zitten, namelijk Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Persoonlijk een van de leukste JRPG’s die ik in de afgelopen tijd gespeeld heb dankzij het interessante verhaal maar vooral de combat die er voor zorgt dat je toch wat moet nadenken en niet breinloos op dezelfde knop ramt om maar wat levels te stijgen. Mijn volledig verslag kan je lezen in mijn review, maar ik wind er alvast geen doekjes om dat het een top game is. Toch moet ik de game even aan de kant leggen want het is tijd om vrede te sluiten met een game die ik vroeger te gemakkelijk, en onterecht zoals jullie binnenkort kunnen lezen, afschreef als een van de minste Zelda games: The Legend of Zelda – Skyward Sword. Bij deze ga ik mijn nieuwe Zelda Joy-Con setje uitpakken en er in vliegen! Tot snel alweer!

Kevin

Het is alweer even geleden dat mijn naam in de week van gamebrain verscheen. Dit komt voornamelijk door mijn drukke agenda en de prioriteit die jammer genoeg op andere facetten lag. Is dat moment nu gepasseerd? Nee, helaas niet. Gelukkig bestaat het team van gamebrain uit meer talent dan enkel mijn schrijfkunsten en zorgen we als team voor onze trouwe lezers. Soit, maakt gamen nog een deel uit van mijn leven? Jazeker wel. Momenteel ben ik nog steeds helemaal in de ban van ‘The legend of Heroes: Trails of cold steel’ op PS3. Een start van een episch avontuur dat ik doodgraag eens volledig wil doormaken. Speel ik dus enkel PS3? Nee, zo retro ben ik niet ingesteld. Op PS4 heb ik gisteren nog de platinum trophee behaald van Poison Control. Wie herinnert zich die game nog? Toen ik de review hiervan schreef was ik aangenaam verrast van het spel en nam ik mezelf voor om hem eens volledig door te spelen tot ik elk hoekje en kantje had verkend.

Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password