De ware inspiratie achter The Forest Cathedral, een aankomende psychologische thriller van Whitethorn Games

Van Whitethorn Games en ontwikkelaar Brian Wilson, The Forest Cathedral is een dramatische reimagining van de gebeurtenissen die leiden tot het ware verhaal van wetenschapper Rachel Carson’s 1962 milieuwetenschappelijke boek, Silent Spring. The Forest Cathedral komt dit najaar uit op Xbox Series X|S en PC. Spelers worden meegezogen in een wereld van wetenschappelijke ontdekkingen, dodelijke milieu-effecten en manipulatie door bedrijven. Maar wie was de echte Rachel?

Brian leerde voor het eerst over Rachel Carson en Silent Spring tijdens een wetenschapsles op de universiteit in zijn laatste jaar, wat hem uiteindelijk op het spoor zette van een psychologische thriller gebaseerd op de schrijnende gebeurtenissen die zij meemaakte.

In The Forest Cathedral kruipen spelers in de huid van Rachel, die een veldonderzoeksbiologepositie heeft aangenomen in een uitgestrekt en levendig weergegeven bos op een afgelegen eiland (geïnspireerd op Cook Forest State Park). Tijdens het uitvoeren van haar wekelijkse taken realiseert ze zich al snel dat de dingen niet zijn wat ze lijken. Spelers ontdekken langzaam de gruwelijke effecten van het pesticide met behulp van geavanceerde milieutechnologie om puzzels te voltooien die 3D-verkenning en 2D-platforming met elkaar verweven. Welke geheimen zal Rachel op dit eiland ontdekken? Velen zullen proberen haar het zwijgen op te leggen, maar op de een of andere manier moet de waarheid aan het licht komen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password