De volledige release van Grounded is nu beschikbaar

Het Grounded team kondigt met trots aan dat de game nu beschikbaar is in versie 1.0! Ervaar Grounded op Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10/11 en Steam, en is ook beschikbaar met Xbox Game Pass, PC Game Pass en Xbox Cloud Gaming (bèta). Na de lancering van Game Preview/Early Access in juli 2020, met slechts een greep uit wat de game vandaag zou zijn, wacht de volledige achtertuinervaring op spelers om te verkennen.

Twee jaar geleden, toen Grounded in Game Preview/Early Access werd uitgebracht, kon je zes biomen verkennen en met 14 wezens communiceren. Nu met de volledige “1.0” release, biedt de game je 13 biomen, waarvan er drie sterk verbeterd zijn, 44 wezens, waaronder de enorme koi karper en de gigantische vogel, evenals vele nieuwe functies.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password