De vierde duisternis is begonnen in Descent Act II: The Betrayer’s War, die dit najaar uitkomt.

een toonaangevende uitgever van bord- en kaartspellen, heeft aangekondigd dat Act II, The Betrayer’s War, de langverwachte uitbreiding van het populaire en veelgeprezen bordspel Descent, binnenkort uitkomt: Legends of the Dark. De uitbreiding is dit najaar verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en de Asmodee winkel voor een prijs van 159,99 USD.

Descent Act II is een uitgestrekte en zeer coöperatieve dungeon crawler gedreven door de keuze van de speler – allemaal aangedreven door een app die het mogelijk maakt om spellen te draaien zonder een Game Master. De meeslepende verhaallijn van het spel zit vol met wendingen die spelers van alle niveaus in vervoering brengen. Campagnes kunnen solo of met maximaal 4 spelers worden gespeeld en vereisen samenwerking en vaardig teamwerk om uitdagingen te overwinnen.

The Betrayer’s War bouwt voort op het spannende dungeon-crawling avontuur van zijn voorganger door de introductie van nieuwe schurken, quests en mechanics. In de game keren spelers terug naar Terrinoth, waar ze in een onwaarschijnlijke alliantie terechtkomen met hun grootste vijand, Waiqar the Betrayer. Ze moeten samenwerken tegen legers draken en de sinistere machinaties van de Uthuk Y’llan. Alle zes helden uit het originele spel keren terug om hun erfenis te verdedigen, elk uitgerust met een nieuwe heldenkaart en een verscheidenheid aan vaardigheden om hen te helpen in hun strijd tegen de dreigende duisternis.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password