De tijd is om! Trine 5: A Clockwork Conspiracy is nu verkrijgbaar

Je ontmoet vrienden en vijanden, maar ze zijn allemaal onvergetelijk – Trine 5: A Clockwork Conspiracy is NU uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S/X en Nintendo Switch.

Doorkruis adembenemende landschappen in het diepste en visueel rijkste hoofdstuk van Trine tot nu toe, met een gloednieuwe cast aan personages en de langste campagne uit de serie! Of je nu alleen speelt of met maximaal drie vrienden in online en lokale coöp, het verbeterde puzzelmoeilijkheidssysteem houdt de boel fris en past de uitdaging aan het aantal spelers aan.

Gebruik magie als Amadeus, de meester van de magische kunsten, zwaai met je zwaard als Pontius, de ridder op het witte paard (die van taart houdt!), of speel als de sluwe dievegge Zoya – de keuze is aan jou! Er staat onze Trine-helden een reis vol actie te wachten. Vecht tegen monsters en los puzzels op om je vrienden en familie op tijd te redden!

Trine 5 is ontwikkeld door Frozenbyte in Helsinki, Finland en is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S/X en Nintendo Switch voor een SRP van € 29,99.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password