De Survival Horror RPG Chernobylite viert zijn 1-jarige lancerings verjaardag

Een jaar is verstreken sinds de survival horror RPG Chernobylite lanceerde, en wat een jaar is het geweest! Zowel The Farm 51 als All in! Games hebben hard gewerkt aan het constant updaten van de game en het uitbreiden met gratis en betaalde content om ervoor te zorgen dat Chernobylite alles is wat gamers wilden dat het zou zijn. Na 365 dagen en 7.360 Steam reviews resulterend in een “Zeer Positief” rating, is het tijd om op te sommen wat beide teams hebben bereikt.

Het afgelopen jaar is Chernobylite niet alleen verrijkt met een nieuwe map, een nieuw wapen en een nieuwe spelmodus, maar gamers kregen ook nieuwe soorten monsters om te trotseren, genoeg skins om uit te kiezen en tientallen nieuwe zijmissies en activiteiten om van te genieten.

Zoals gewoonlijk zijn de ontwikkelaars niet van plan om het hierbij te laten en hebben ze al nieuwe content gepland die tegen het einde van dit jaar aan de game zal worden toegevoegd. Die content begint met een digitale vertelling genaamd Chernobylite Short Story: The Arrival, met Sashko – de metgezel van de hoofdrolspeler – nu gratis beschikbaar op Steam en GOG. Je kunt ook het basisspel en alle eerder uitgebrachte DLC’s voor 30% korting krijgen tijdens een week lang durende promotie die begint op 1 augustus.

The Farm 51 heeft ook een speciale verrassing voorbereid om de verjaardag te vieren en lanceerde een crowdfunding campagne op Makeship om de enige echte Black Stalker plushie tot leven te brengen! De campagne duurt tot 25 augustus en is de enige kans om deze gelimiteerde, 16 cm hoge, pluizige mascotte te bemachtigen die wordt geleverd met een blaster en een rugzak. Hoewel hij 0% radioactief is, is hij 1000% lief en zal hij zeker het schattigheidsalarm in je huis doen afgaan.

Er is ook goed nieuws voor diegenen onder jullie die minder geïnteresseerd zijn in gaming goodies en meer in technologie. Vanaf vandaag ondersteunt Chernobylite nu AMD FidelityFX Super Resolution 2.0 op DX12

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password