De surreële wereld van ULTROS komt tot leven in de eerste gameplaytrailer

Stap in het betoverende universum van ULTROS, onthuld in de gloednieuwe gameplay trailer. Het langverwachte metroidvania-avontuur van Hadoque wordt in 2024 gelanceerd en belooft een transcendentale ervaring, exclusief voor PlayStation-consoles en pc.

ULTROS is een psychedelisch sci-fi avontuur dat een prachtige symfonie van actie en tuinieren creëert. Spelers kruipen in de huid van Ouji, een behendige reiziger die terechtkomt in een visueel verbluffende wereld vol levendige kleuren en vreemde wezens met kunst van de hand van de beroemde kunstenaar El Huervo. Als Ouji nemen spelers het op tegen bizarre vijanden zoals Puppaluppa’s, waarbij ze combo’s aan elkaar rijgen met bevredigende snelle, vloeiende gevechten en hun ingewanden opeten om haar gezondheid aan te vullen en haar voedingsstatistieken op te krikken. De hectische actie wordt gecompenseerd met serene tuinier-gameplay, terwijl de beklemmende soundtrack, geïnspireerd door klassieke en Peruaanse muziekgeschiedenis, eb en vloed is met zijn eigen sfeervolle stijl.

Mårten Brüggemann, Game Design Director bij Hadoque: ‘Met deze trailer wilden we laten zien hoe de viscerale gevechten en het meer zen-achtige tuinieren in elkaar overlopen om je personage tijdens je eerste sessie met ULTROS te laten evolueren. We wilden ook een aantal van de raadselachtige personages introduceren die je tijdens je reis zult ontmoeten. We kunnen niet wachten om je meer te laten zien van de wereld die we de afgelopen jaren hebben bedacht!

Ga op een poëtische reis als ULTROS in 2024 uitkomt voor PlayStation 5, PlayStation 4 en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password