De strijd begint bij de Bad Doctor in Killing Floor 2: Last Hans Standing; gratis jaarlijkse Halloween-update en -evenement begint 17 oktober

Ontwikkelaar en uitgever Tripwire Interactive heeft vandaag de nieuwste gratis content-update uitgebracht voor de brute first-person co-op shooter Killing Floor 2, net op tijd voor de Halloween-vakantie. De update, getiteld Last Hans Standing, is nu gratis te downloaden op het PlayStation®4 computer entertainment system, de Xbox One familie van apparaten, inclusief de Xbox One X, en PC (via Steam en de Epic Games Store). De update voegt een nieuwe officiële kaart toe om te beschilderen met Zed ingewanden, een evenement met bonusbeloningen, wapens en een voortdurende uitbalancering van wapens en perks op basis van feedback uit de community.

De huurlingen hebben hun gevaarlijkste missie tot nu toe gekregen: de aanval op het bolwerk van Dr. Hans Volter uit de Tweede Wereldoorlog, dat diep in de Beierse Alpen verborgen ligt. Kasteel Volter, zoals het door de plaatselijke bevolking wordt genoemd, is een lust voor het oog met hoge gewelfde plafonds, vliegende steunberen, vergulde gangen en natuurlijk wetenschappelijke apparatuur waar geen morele of ethische overwegingen aan vastzitten. Deze apparatuur is de geheime bron van het dood tartende bestaan van de slechte dokter, die de originele Dr. Volter in stase houdt om zijn organische materie te gebruiken om eindeloze klonen te maken. Verwerp hem naar de vuilnisbak van de geschiedenis en doe het snel; Kasteel Volter krioelt van de Zeds en de situatie moet worden aangepakt voordat het uit de hand loopt, Hans.

Hoogtepunten van de Killing Floor 2: Last Hans Standing Update:

 

Nieuwe officiële kaart: Kasteel Volter:

 • Na verdreven te zijn van zijn voorouderlijk landgoed, hebben de huurlingen de schijnbaar onsterfelijke Dr. Hans Volter opgespoord in zijn kasteel diep in de Beierse Alpen, de thuisbasis van de voorloper van Horzine’s kloontechnologie.
 • Ondersteunt de speltypen Overleven, Eindeloos en Wekelijks

Laatste Hans die staat:

 • Er zijn vijf in-game doelen toegevoegd die te maken hebben met Kasteel Volter. Voor elk doel krijg je 150.000 Vault Dosh als je ze voltooit. Als je alle vijf de doelen tijdens het evenement voltooit, krijg je als huurling een speciale wapenskin met Volter-thema voor het MKB Assault Rifle.
 • Dit evenement eindigt op dinsdag 14 november om 10:00 uur PDT/1:00 uur EDT.

Wekelijkse speltype:

 • Bounty Hunt: In dit speltype verschijnt aan het begin van elke wave een vast aantal “Bounty Zeds”. Deze speciale Zeds zijn sterker dan hun normale kameraden en gaan de confrontatie met huurlingen uit de weg. Jaag deze “Bounty Zeds” snel op en schakel ze uit, want hoe langer ze op de kaart rondzwerven, hoe gevaarlijker ze worden. Als je een succesvolle Bounty Hunt voltooit terwijl de wekelijkse modus actief is, verdien je als speler een speciaal Bounty Hunt-wapenvel voor het Desert Eagle-pistool.

Wapens:

 • Betaalde DLC: MG3 Shredder Machine Gun met 5 Weapon Skins; dit wapen is ook gratis beschikbaar voor spelers die de Ultimate Edition of Armory Season Pass 2 bezitten.
 • Gratis DLC: HRG 93R Pistool

Cosmetica: Drie Weapon Skin Bundles, Eén Outfit Bundle; gratis inbegrepen voor spelers met de huidige Cosmetic Season Pass:

 • Bundel Kameleon MKIV Wapenvachten
 • Bundel Middeleeuwse MKII Wapenvachten
 • Bundel Spectre HRG MK II Wapenvachten
 • Uniform Laatste Stand

Om de release van de nieuwe Killing Floor 2: Last Hans Standing-update te vieren, doet Tripwire Interactive mee aan verschillende Halloween-verkoopacties en speciale promoties in de verschillende winkels op het platform. Zorg ervoor dat je de sociale kanalen van Tripwire Interactive volgt voor informatie over deze speciale kortingen die binnenkort verschijnen!

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password