De sterren zijn de grens! Everspace 2 schiet vandaag naar de PlayStation- en Xbox-platforms!

Onafhankelijke AA-ontwikkelaar ROCKFISH Games vermeld dat hun succesvolle space action RPG EVERSPACE 2 lanceert op PlayStation 5 en Xbox Series X|S! Met meer dan 100 handgemaakte locaties die je kunt verkennen in 60 fps, staat ruimtefans op beide platforms een spannend avontuur tussen de sterren te wachten.

De ruimte kent geen grenzen voor Game Pass-piloten-EVERSPACE 2 lanceert als een day one-titel op Xbox Game Pass met ondersteuning voor Play Anywhere, waardoor ruimtefans sterrenstelsels kunnen verkennen op zowel Xbox als de Microsoft Store. Op Xbox Series X draait EVERSPACE 2 met 60 fps, terwijl Series S-spelers beperkt zijn tot 30 fps.
Op PlayStation 5 profiteren spelers van EVERSPACE 2 van speciale DualSense-controllers met haptische feedback, adaptieve activering en luidsprekerfuncties die uniek zijn voor dit platform. De ontwerpers van ROCKFISH Games hebben de gameplay gekoppeld aan reacties uit de hand door haptische feedback op wapen- en boostdepletie, adaptieve boosting op basis van de trekkerdiepte en geavanceerde haptische en luidsprekerfeedback bij het activeren van apparaten en verbruiksgoederen en waarschuwingen voor inkomende raketten, naast allerlei andere integraties. PlayStation 5-spelers kunnen EVERSPACE 2 met 60 fps beleven.

De spannende, 30 uur durende singleplayer-campagne van EVERSPACE 2 is volledig ingesproken in het Engels en Duits. De volledige campagne en meer dan 100 uur aan zijmissies, opdrachten, noodoproepen, locatie-uitdagingen, puzzels en andere activiteiten zijn allemaal gelokaliseerd in het Engels, Braziliaans Portugees, Tsjechisch, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Pools, Russisch, Vereenvoudigd en Traditioneel Chinees en Spaans. De enorme singleplayer open-wereld space action RPG is verkrijgbaar voor €49,99.
ROCKFISH Games werkt samen met Maximum Games om op 3 oktober 2023 wereldwijd een buitenaardse retaileditie uit te brengen voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De EVERSPACE 2 Stellar Edition wordt geleverd in een aantrekkelijk stalen boek, samen met een artbook van 64 pagina’s en een digitale soundtrack download.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password