De sterren worden weer van de hemel gedanst op het Belgisch Kampioenschap Just Dance 2022

Het Just Dance Belgisch Kampioenschap staat dit jaar weer voor de deur! Iedereen in België met een hart voor dansen en Just Dance, kan meedoen. Met dank aan een caravan die wekenlang door het land rijdt om zoveel mogelijk mensen uit te dagen om hun beste score neer te zetten.

Aanstaande zaterdag en zondag 2 & 3 april vindt de eerste kwalificatieronde plaats. De caravan parkeert zich heel het weekend in Flanders Expo Gent, waar men buiten de kwalificatieronde ook kan genieten van het magische popcultuurfestival FACTS. Door topscores neer te zetten bij de kwalificatierondes, krijgen de 2 beste dansers de kans om te strijden in de finale. De topscore kan telkens behaald worden op twee Just Dance nummers.

Ontdek waar en wanneer alle kwalificatierondes plaatsvinden:

  • Kwalificatieronde 1: zaterdag en zondag 2 & 3 april op FACTS (Belgische Comic-Con) in Flanders Expo Gent.
  • Kwalificatieronde 2: in het weekend van 8 t/m 10 april op Made in Asia Spring in Brussels Expo.
  • Kwalificatieronde 3: zaterdag en zondag 24 & 25 september op Made in Asia Fall in Brussels Expo.
  • Kwalificatieronde 4: zaterdag en zondag 1 & 2 oktober op dé plek voor alles rondom gaming: GameForce in Brussels Expo.

Vervolgens vindt de finale plaats op de Belgische Dutch Comic-Con in Flanders Expo Gent. Dansers strijden op een geweldige dansvloer, voor prachtige juryleden en met alle finalisten om de titel Just Dance Champion 2022! De datum van de finale is nog niet bekend, maar één ding is zeker: dit wordt fantastisch!

Oefenen voor het Belgisch Kampioenschap kan met Just Dance 2022. Dit jaar met meer dan 40 nieuwe toptracks, zoals Don’t Go Yet van Camila Cabello, Girl Like Me van Black Eyed Peas x Shakira en meer dan 700 tracks met Just Dance Unlimited. Tevens is de nieuwe K3 track Waterval gratis speelbaar in Just Dance 2022. Dankzij de Controller App dansen spelers nu ook met maximaal zes mensen tegelijk.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com