De Stealth Pro van Turtle Beach is gearriveerd als de nieuwe koning van ultra-premium wireless gaming-audio

Turtle Beach Corporation, de marktleidende maker van gaming-accessoires  maakt bekend dat hun nieuwe flagship draadloze multiplatform gamingheadset – de Turtle Beach Stealth Pro – nu wereldwijd verkrijgbaar is. Deze nieuwe koning van gamingheadsets is nu al warm ontvangen, met lof alom voor de uitstekende geluidskwaliteit, de beste actieve ruisonderdrukking en een schat aan ultra-premium functies voor gaming op Xbox, PlayStation, Windows-pc’s, Mac, Nintendo Switch en mobiele apparaten.
“De Stealth Pro is gekroond tot de nieuwe koning van ultra-premium gamingheadsets. Hij levert het neusje van de zalm op het gebied van gaming-audio, met zijn hoge geluidskwaliteit, ruisonderdrukking, hoogwaardige productie en ongekend comfort,” aldus Juergen Stark, chairman en CEO van Turtle Beach Corporation. “Turtle Beach is al 13 jaar marktleider in gaming-audio dankzij onze hoge geluidskwaliteit en bekroonde features die we op elk prijsniveau leveren. Met de Stealth Pro hebben we ons expertise en leiderschap gebruikt om een superieure ultra-premium gamingheadset te leveren. Onze onderscheidende Nanoclear™-drivers van 50 mm zijn groter en krachtiger voor een beter geluid; de instelbare actieve ruisonderdrukking van de Stealth Pro elimineert meer externe ruis dan die van de concurrentie; en onze TruSpeak™-boommic filtert meer achtergrondgeluid, zodat je stem duidelijk overkomt.”

Met 56% meer oppervlak dan 40 mm drivers, zijn de 50mm Nanoclear™ drivers van de Stealth Pro niet alleen groter en krachtiger voor meer bas en een breder geluidsbeeld, ze zijn ook met de hand afgestemd om subtiele verschillen tussen de linker en rechter speaker te elimineren. De geoptimaliseerde oorschelpen van de Stealth Pro en de audio-aanpassingsopties via de Turtle Beach Audio Hub-app zorgen samen voor een werkelijk gedetailleerd geluidsbeeld en overtuigend surround-geluid, of je nu Windows Sonic voor Xbox en pc, Sony 3D Audio voor PS5, Dolby Atmos of DTS Headphone:X gebruik

De Stealth Pro beschikt ook over veelzijdige actieve ruisonderdrukking, instelbaar van volledige ruistransparantie, waarbij je nog steeds omgevingsgeluid kunt horen, tot 25 dB ruisonderdrukking om vrijwel alle omgevingsgeluiden te blokkeren. De verwijderbare TruSpeak™-microfoon van de Stealth Pro vermindert ook achtergrondgeluid, terwijl de microfoon en dubbele ingebouwde microfoons beide gebruik maken van Turtle Beach’ exclusieve S.M.A.R.T. (Sonic Measurement Audio Reduction Tuning)-technologie die is ontworpen om achtergrondgeluid te minimaliseren en alleen je stem door te laten.

Oorkussens van hoogwaardig kunstleer en traagschuim, met de gepatenteerde, brilvriendelijke ProSpecs™-technologie van Turtle Beach, zorgen voor extra comfort, terwijl de met metaal verstevigde hoofdband en een frame van een zinklegering de duurzaamheid van de Stealth Pro garanderen. Extra functies zoals Dual-Wireless-connectiviteit, Variable Mic Monitoring, Superhuman Hearing®, audio-presets en diverse aanpassingsopties zijn toegankelijk via de Turtle Beach Audio Hub-app die beschikbaar is voor Windows-pc en Mac, en compatibele mobiele iOS- en Android-apparaten .

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password