De Spooky Grand Prix komt naar Crash Team Racing Nitro-Fueled!

Het nieuwste Grand Prix-seizoen komt naar Crash Team Racing Nitro-Fueled voor een griezelig leuke race-ervaring! Download de update voor dit seizoen en bereid je voor op deelname aan de Spooky Grand Prix en alles wat die met zich meebrengt: een nieuwe track, nieuwe personages, nieuwe items en zelfs een nieuw type uitdaging. Daarnaast introduceert de grand prix enkele grote gameplay-updates. Lees hieronder wat je allemaal kan verwachten in de Spooky Grand Prix!

De jacht is begonnen

Dit seizoen introduceert een schat aan nieuwe beloningen die je kunt verdienen door uitdagingen te voltooien en in de loop van het seizoen je Nitro-meter te vullen. Er is dit seizoen een nieuw type uitdaging, in Ghost Hunt kan je op spoken jagen! Tijdens de duur van deze Grand Prix kun je door bepaalde kisten te breken gevangen spoken bevrijden. Aan jouw de uitdaging om zo’n spook in te halen en te vangen. Hoe meer van deze kisten je breekt, hoe meer spoken er rondvliegen en hoe meer uitdagingen je kunt voltooien! Voor alle duidelijkheid: je ziet alleen de spoken die je hebt bevrijd en deze geesten zitten je races niet in de weg. Probeer ze gewoon maar te vangen, als je durft!

Een angstaanjagend trio

Zorg voor chaos op de weg met Nina Cortex, Dr. N. Brio en Komodo Moe, het angstaanjagende trio van geliefde personages uit het Crash-universum dat dit seizoen naar CTR Nitro-Fueled komt. Nina wordt toegevoegd via de Nitro Gauge, terwijl N. Brio en Komodo Moe in de Pit Stop zijn te vinden.

Om nachtmerries van te krijgen!

Vind je weg door de donkere krochten van Nina Cortex’ geest in Nina’s Nightmare! Deze nieuwe track voert je door mistige moerassen, griezelige gaarden en de huiveringwekkende hallen van een spookhuis. Zorg dat je onderweg het groene slijm ontwijkt dat de pompoenen naar je spugen daardoor loop je akelig veel vertraging op! Laat je ook niet afleiden door de onheilspellende ogen van overleden voorouders die je door de hallen volgen. Uiteindelijk wacht je de meest angstaanjagende aanblik van allemaal – een monsterlijke pompoenspin die je probeert de grond in te stampen!

Huiveringwekkende nieuwe karts

Dit seizoen brengt ook drie karts mee waar je tegenstanders geheid de rillingen van krijgen! Omhels de mysteriën van de diepte met Nautilus, doe lekker bot tegen je vijanden met Skull Rider of speel een spookachtig liedje met de Phantom – een weelderige wagen die is versierd kaarsen en pianotoetsen, geïnspireerd door de Organ Grinder-kart uit Crash Tag Team Racing. Nautilus en Phantom zijn te verdienen met de Nitro Gauge, terwijl Skull Rider is te ontgrendelen in de Pit Stop.

Macabere nieuwe (en terugkerende) Pit Stop-items

De Pit Stop wordt volgeladen met nieuwe items die perfect op het seizoen aansluiten. Geef je kart een spookachtige uitstraling met de Spectral wielen en –paintjobs of de spookachtige nieuwe stickers en decals. Kies vervolgens de lugubere nieuwe skins voor je favoriete personages om ze klaar voor dit seizoen te maken.

Voor wie ze de eerste keer had gemist keren sommige personages en items uit de eerste Grand Prix, de Nitro Tour, terug naar de Pit Stop voor dit seizoen. Je moet dus zeker even langskomen om te zien wat nieuw en teruggekeerd is!

Beklim de klassementen

De Nitro Leaderboards uit eerdere Grand Prix-seizoenen keren in vernieuwde vorm terug in de Spooky Grand Prix. Speciaal voor nieuwe spelers, houdt het Championship Leaderboard de prestaties tijdens dit Grand Prix-seizoen bij via een puntensysteem. Ondertussen houdt het Nitro Leaderboard het totale aantal Nitro Points bij dat spelers tijdens het Grand Prix-seizoen verdienden. Spelers die in de top 5% van één van deze Leaderboards eindigen krijgen de Champion Kart (als ze die nog niet hebben) en een gloednieuwe Signature Decal voor de Spooky Grand Prix!

 

Permanente game-updates

Naast de spookachtige content die de Spooky Grand Prix levert, levert Beenox ook een aantal updates die permanent in de game blijven.

Wisselen van rijstijl:

We hebben jullie gehoord, luid en duidelijk! In CTR Nitro-Fueled is het nu mogelijk om je gewenste rijstijl te kiezen ongeacht het personage waar je mee kart. Dus haal die topsnelheid met Crash of neem die scherpe bochten met Crunch, want je kunt nu je favoriete stijl en coureur kiezen. Daarnaast is een nieuwe Drift-rijstijl aan de mix toegevoegd, zodat je nu uit vijf rijstijlen kunt kiezen!

Tenslotte zijn de namen van de bestaande rijstijlen aangepast om hun functies duidelijker te beschrijven:

  • Beginner is nu Turn
  • Intermediate A is nu Balanced
  • Intermediate B is nu Acceleration
  • Advanced is nu Speed

 

Deze rijstijlen kun je voorafgaand aan elke race samen met je personage kiezen. Met de zesde rijstijl-optie, Classic, kies je de standaard rijstijl van je personage.

Wumpa Time voor iedereen:

Ook op verzoek, zal de dagelijkse Wumpa Time-bonus nu verkrijgbaar zijn in alle game-modi, inclusief Adventure en Local Arcade! Zolang de console van de speler is verbonden met internet, kunnen spelers nu 2x Wumpa Coins verdienen voor de eerste 30 minuten dat ze op een dag racen.

Warp Orbs en N. Tropy Clocks:

Om de race-ervaring verder te verbeteren, zullen AI-coureurs niet langer gebruik maken van de N. Tropy Clock en Warp Orb tijdens Online Matchmaking-races. Daarnaast zullen deze power-ups voor niemand meer verschijnen aan het begin van Online Matchmaking-races.

De Lost Cup:

Tenslotte is een gloednieuwe Cup Race toegevoegd – de Lost Cup. Deze race bestaat uit Oxide Station (uit CTR), Clockwork Wumpa (uit CNK), Twilight Tour (uit de Nitro Tour Grand Prix) en Prehistoric Playground (uit de Back N. Time Grand Prix).

Met deze vernieuwingen in Crash Team Racing Nitro-Fueled plus de spannende nieuwe content en uitdagingen die deze week komen, ga je dit Spooky Grand Prix-seizoen geheid griezelig goede tijden beleven!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password