De speelgoedkist van de Tavern zit boordevol goodies in Whizbang’s Workshop, Hearthstones nieuwste uitbreiding

Op 19 maart opent de geniale uitvinder en speelgoedmaker Whizbang de deuren van zijn magische werkplaats – en heel Azeroth is uitgenodigd! Met non-stop nostalgie en opties in overvloed, vind je vast een nieuw favoriet stuk speelgoed of bouw je er zelf een! De pre-purchase is nu live voor Whizbang’s Workshop, de eerste uitbreiding in Year of the Pegasus, met 145 gloednieuwe kaarten, waaronder de volledig aanpasbare Zilliax 3000 Deluxe, een nieuw Keyword: Miniaturize en veel throwbacks naar iconische personages!

WELKOM BIJ WHIZBANG’S WORKSHOP

  • Nostalgische en iconische personages. Whizbangs creaties zijn geïnspireerd op 10 jaar eigenzinnigheid en verwondering in de geschiedenis van Hearthstone. Zijn workshop zit vol bekende gezichten en nieuwe invullingen van mechanics uit het verleden van Hearthstone.
  • Zilliax 3000 Deluxe. Kun je niet precies de kaart vinden die je zoekt? Bouw je eigen kaart! Zilliax 3000 Deluxe is volledig aanpasbaar. Kies tijdens het bouwen van je deck twee Zilliax Modules om hun kosten, statistieken en effecten te combineren tot jouw perfecte Zilliax. Maak je Zilliax vervolgens af met een cosmetische afwerking naar keuze.
  • Nieuw Keyword: Miniaturize. Sommige creaties van Whizbang komen met hun eigen fun-sized kopie! Speel een kaart met Miniaturize en krijg een één-mana 1/1 kopie toegevoegd aan je hand. Speel de Mini-versie meteen voor tempo, of bewaar hem voor een goedkoop, krachtig effect als de tijd rijp is.
  • Colifero de Artiest-beloning. Colifero is een van de weinige getalenteerde Artist-kaarten in Whizbang’s Workshop. Hij heeft een speciaal talent om de gelijkenis van de kaart die je trekt vast te leggen en als speciaal effect over te brengen op je minions in het spel. Log nu in om deze gratis Legendarische minion te ontvangen!
  • Maart Season of Twist. Geniet van een maand lang ravotten door de geschiedenis van Hearthstone in Twist! Op 1 maart wordt alleen Legacy gespeeld. Op 2 maart wordt Hearthstones eerste kaarteninfusie, Curse of Naxxramas, aan de kaartenpool toegevoegd. Op 3 maart worden Goblins vs Gnomes toegevoegd, enzovoort: elke dag wordt de volgende infusie van kaarten toegevoegd, totdat we door de hele geschiedenis van Hearthstone zijn gesneld!

SPEELGOEDBUNDELS! De Whizbang’s Workshop Megabundel (€ 79,99) bevat 80 card packs, 10 Golden card packs, 1 willekeurige Signature Legendary-kaart, 1 willekeurige Golden Legendary-kaart, de Patches the Pirate Rogue Hero Skin, de Patches the Pirate Card Back en 2 Corridor Sleeper Early Access Epic-kaarten. De Whizbang’s Workshop-bundel (€ 49,99) bevat 60 card packs, 2 willekeurige Legendary-kaarten, de Patches the Pirate Card Back en 2 Corridor Sleeper Early Access Epic-kaarten.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password