De snelste Fransman van de Isle of Man TT-races onthult zijn geheimen

Nu de release van TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 razendsnel dichterbij komt, delen KT Racing en BIGBEN met veel plezier een exclusief interview met Julien Toniutti, de beroemde motorcoureur die zichzelf tijdens vele prestigieuze races heeft bewezen. Momenteel is hij de Franse recordhouder voor de Isle of Man TT-race.

Julien Toniutti heeft nauw samengewerkt met het ontwikkelteam van de game, waarbij hij zijn ervaring en emoties met de ontwikkelaars deelde om tot een hyperrealistische simulatie te komen en elk aspect van het racen te optimaliseren. Nadat hij 2019 gebruikte om te herstellen van een ongeluk tijdens de Dakar-rally, keert Julien Toniutti in 2020 terug naar de Isle of Man TT.

De TT werd voor het eerst gereden in 1907 en is de beroemdste motorrace ter wereld. Het ruim 60 kilometer lange parkoers met 260 bochten is het meest iconische circuit voor wegracecoureurs. TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 biedt spelers toegang tot de officiële coureurs, motorfietsen en tracks, inclusief vernieuwde physics en een nieuwe career-mode waarin spelers hun racevaardigheden steeds verder kunnen verbeteren.

TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 verschijnt in maart 2020 voor PS4, Xbox One en pc, en later voor de Nintendo Switch.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password