De snelle platformgame ScourgeBringer zet de brutaliteit vandaag voort op PS5!

Ontwikkelaar Flying Oak Games en uitgever Dear Villagers (The Forgotten City, The Dungeon of Naheulbeuk) kondigen aan dat de razendsnelle platformgame ScourgeBringer nu verkrijgbaar is voor PlayStation 5 voor 16,99€. Spelers die al een exemplaar op PS4 hebben, kunnen gratis upgraden! Naast deze release is ook een limited edition vinyl soundtrack aangekondigd, deze zomer te koop via Mana Wave Media.
In ScourgeBringer speel je als Kyhra en verken je het onbekende. Vecht je een weg door eeuwenoude machines en steeds veranderende kerkers in een poging de geheimen te ontrafelen van een eldritch monoliet die de wereld dreigt te vernietigen. Bewapend met een trouwe gevechtsdrone baan je je een weg door ontmoetingen en verken je de oneindige diepten van een morphing dungeon om geheimen van eerdere ontdekkingsreizigers te ontdekken. ScourgeBringer combineert de rauwheid van vroege metroidvania’s met vloeiende schiet- en mêleegevechten, levendige pixelgraphics en een pittige soundtrack om een innovatief roguelike platformspel te creëren.
De soundtrack van ScourgeBringer van Joonas Turner is deze zomer verkrijgbaar op vinyl in twee gelimiteerde edities: Classic, met 400 beschikbare exemplaren; en de Chiming Tree-editie, met een vinylhoes in de kleuren van het personage, met slechts 100 beschikbare exemplaren. De vinyls worden gedistribueerd door Mana Wave Media en zijn deze zomer te koop voor € 32 voor de klassieke editie en € 35 voor de Chiming Tree editie.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password