De Six Invitational 2020 start 7 februari met een recordbrekende prijzenpot van $3.000.000

 Een selectie van de 16 beste Tom Clancy’s Rainbow Six teams werelwijd strijdt van 7 tot en met 16 februari 2020 in Montréal, Canada om de titel van wereldkampioen op de Six Invitational 2020. Deze vierde editie van de Six Invitational brengt fans, professionele spelers, ontwikkelaars, media en content creators samen in de geboortestad van de game om Tom Clancy’s Rainbow Six Siege te vieren. Naast de strijd om de wereldtitel, kunnen fans rekenen op een eerste blik op de plannen voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 5.

De Six Invitational kent dit jaar een recordbrekende prijzenpot van $3.000.000, waarvan 30% van de opbrengsten van de gloednieuwe ”Road to S.I. 2020” Battle Pass hieraan bijdraagt. Het in-game event Road to S.I. 2020 is nog tot 16 februari in de weekenden speelbaar.

De Six Invitational 2020 vindt plaats van 7 tot en met 16 februari in de Place Bell in Montreal, Canada.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password