De Sims vieren hun 20e verjaardag!

Het is tijd om je Simlish te oefenen en ‘Ooboo vroose, baa dooo‘! te zeggen (wat zich vertaalt naar, ‘Fijne verjaardag, De Sims!’), want de iconische levenssimulatiegame De Sims bestaat twintig jaar! We vieren twee decennia aan creativiteit, diversiteit en een bloeiende community.

Sinds De Sims in 2000 voor het eerst werd uitgebracht, hebben spelers over de hele wereld hun perfecte huizen ontworpen, unieke Sims gemaakt en hun eigen verhalen verteld. Het team van Maxis Studio heeft een speciale infographic samengesteld met leuke weetjes over alles wat spelers de afgelopen twintig jaar hebben gedaan: inclusief het maken van meer dan 1,6 miljard Sims, het bouwen van meer dan 575 miljoen huishoudens en meer dan 1,3 miljard O jaa’s! Dat zijn indrukwekkende cijfers… en een paar heel drukke Sims!

ls onderdeel van dit gedenkwaardige verjaardagsfeestje, kunnen Simmers op elk platform het feest meevieren door een duik te nemen in het speciale 20e Verjaardag Bubbelbad, verkrijgbaar via een kleine update die vandaag live gaat. Ga lekker zitten, relax en haal herinneringen op met dit nieuwe ingame item.

PlayStation Plus-abonnees krijgen gedurende de hele maand februari ook gratis toegang tot De Sims 4.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password