De Sims lanceert nieuwe videoreeks om updates te delen met de community

 Electronic Arts en Maxis hebben vandaag Behind The Sims gelanceerd. Dit is een nieuwe videoreeks met de laatste updates, sneakpeeks en diepgaande analyses voor de community. In de eerste video wordt het laatste nieuws over Project Rene, nieuwe content voor De Sims 4 en nog veel meer besproken.

Het team van De Sims streeft ernaar spelers op de hoogte te houden van alles wat er gebeurt, terwijl zij werken aan het uitbreiden van zelfverkenningsopties en creëeren van diepe connecties met Sims. Lees hieronder de onderwerpen waar de ontwikkelaars tijdens de eerste Behind The Sims-video dieper op ingaan:

  • Korte update over Project Rene
  • Een klein wondertje dat op 14 maart naar De Sims 4 komt
  • Ding dong! Maak op 2 februari kennis met de Michaelsons, de nieuwste familie van De Sims 4
  • Spannende nieuwe updates voor De Sims FreePlay en De Sims MobileVergeet niet om het blogbericht te lezen voor alle informatie over Behind The Sims. Voor meer updates van De Sims 4 volg je @TheSims op TwitterInstagram of TikTok, like je De Sims op Facebook en bezoek je TheSims.com.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password