De Sims lanceert exclusieve Plumbob-sieradencollectie

Electronic Arts en Maxis hebben een Plumbob-sieradencollectie onthuld, geïnspireerd op het De Sims 4 Kristallen Creaties Accessoirespakket. De collectie belooft de magie van De Sims naar de echte wereld te brengen en is vanaf 29 februari 21:00 uur Nederlandse tijd exclusief verkrijgbaar via De Sims Shop.

De sieradencollectie is geïnspireerd op het iconische groene diamantje uit het spel en stelt spelers in staat om te matchen met hun Sims. Tevens is het voor Simmers mogelijk om hun eigen sieraden te maken met het De Sims 4 Kristallen Creaties Accessoirespakket. Elk sieraad van de Plumbob-sieradencollectie is door het team ontworpen met het spel in gedachten.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password