De Sims 4 Te Huur is nu verkrijgbaar

Electronic Art en Maxis hebben De Sims 4 Te Huur uitgebracht. Dit gloednieuwe uitbreidingspakket is nu verkrijgbaar voor pc via de EA app, Mac via Origin, Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Met De Sims 4 Te Huur kunnen Simmers tal van woningen in de bruisende buurt van Tomarang bouwen en beheren. Zo zijn ze verantwoordelijk voor het onderhoud, gaan ze om met weerbarstige buren, creëren ze een hechte community en kunnen ze zelfs meerdere huurkavels tegelijkertijd bezitten.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password