De Sims 4 onthult Zwembadpret Kit en Moderne Luxe Kit

Electronic Arts en Maxis hebben vandaag De Sims 4 Zwembadpret Kit en De Sims 4 Moderne Luxe Kit onthuld. Deze zijn vanaf 7 september verkrijgbaar voor pc via de EA app, Mac via Origin, Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Met De Sims 4 Zwembadpret Kit kunnen spelers hun Sims aankleden voor een mondieus dagje aan het zwembad, terwijl De Sims 4 Moderne Luxe Kit het mogelijk maakt om een luxe slaapkamer te ontwerpen voor een avondje ontspanning met een extra vleugje elegantie. Creëer de beste combinaties en ruimtes die dit seizoen verschijnen in De Sims 4, van felgekleurde zwemkleding tot luxe moderne meubels.

Kom hier meer te weten over De Sims 4 Zwembadpret Kit en De Sims 4 Moderne Luxe Kit.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password