De Sims 4 onthult Kasteellandgoed Kit en Gave Gothic Kit, verkrijgbaar vanaf 18 januari

Electronic Arts en Maxis hebben vandaag De Sims 4 Kasteellandgoed Kit en De Sims 4 Gave Gothic Kit onthuld. De thema’s van deze kits zijn door de community geselecteerd via een stemmingsronde. Beide Kits zijn vanaf 18 januari verkrijgbaar voor pc via de EA app, Mac via Origin, Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

De Sims 4 Kasteellandgoed Kit
Met De Sims 4 Kasteellandgoed Kit kunnen spelers een authentiek kasteel ontwerpen middels iconische elementen uit het verleden. Denk hierbij aan indrukwekkende architectuur met gotische bogen, valhekken, grootse entrees en meer. Ook is het mogelijk om terug naar het verleden te reizen en de klassieke architectuur van eeuwen geleden te omarmen.

De Sims 4 Gave Gothic Kit 
Deze kit is gemaakt voor de echte goth-fan. De Sims 4 Gave Gothic Kit ontgrendelt een kledingkast vol sombere, zwarte kleding met texturen en verfraaiingen. Spelers kunnen ook gebruik maken van allerlei accessoires om opvallende bijkomstigheden te creëren.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password