De Sims 4 onthult het Kristallen Creaties Accessoirespakket, verkrijgbaar vanaf 29 februari

Electronic Arts en Maxis hebben vandaag het De Sims 4 Kristallen Creaties Accessoirespakket onthuld. Deze is vanaf 29 februari verkrijgbaar voor pc via de EA app, Mac via Origin, Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Met het De Sims 4 Kristallen Creaties Accessoirespakket kunnen spelers een nieuwe vaardigheid genaamd ‘Edelsteenkunde’ ontgrendelen. Hiermee krijgen Sims de mogelijkheid om een assortiment aan kleurrijke kristallen en metalen te verzamelen die van invloed kunnen zijn op hun stemmingen, relaties, carrières en levens. Spelers plaatsen nieuw geslepen kristallen in hun huis, gebruiken ze voor het maken van prachtige sieraden en laden hun kristallen op in het maanlicht om unieke eigenschappen te ontdekken.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password