De Sims 4 kondigt vitiligo-optie aan

Electronic Arts en Maxis hebben vandaag een vitiligo-optie voor De Sims 4 gelanceerd. De optie is per direct beschikbaar via een gratis update van het basisspel. De ontwikkelaars zetten zich continu in om een spel te leveren die de diversiteit van zijn miljoenen spelers zo representatief en respectvol mogelijk weerspiegelt.

De gloednieuwe vitiligo-optie is toe te passen bij Sims van alle leeftijden. De patronen variëren en tonen verschillende niveaus van dekking en symmetrie. Het is mogelijk voor spelers om zelf de locatie van de pigmentvlekken voor hun Sim te bepalen. Hierbij kunnen ze kiezen uit het gezicht, bovenlichaam, onderlichaam, armen en benen om zichzelf zo nauwkeurig mogelijk na te maken.

Ter ondersteuning van deze grote update, heeft het team van De Sims 4 nauw samengewerkt met supermodel en beauty-ondernemer Winnie Harlow. Dankzij de samenwerking kreeg het team meer inzicht in de pigmentvlekken en konden ze een speelbare Sim creëren die geïnspireerd is op Winnie.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password