De Sims 4 Kokkerellen Maar Accessoirespakket is nu verkrijgbaar

Electronic Arts en Maxis hebben vandaag het De Sims 4 Kokkerellen Maar Accessoirespakket uitgebracht. Deze is vanaf nu verkrijgbaar voor pc via de EA app, Mac via Origin, Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Om een hobbychef van topklasse te worden, zijn de juiste tools nodig en moet er een geschikte werkruimte beschikbaar zijn. In het De Sims 4 Kokkerellen Maar Accessoirespakket kunnen spelers de perfecte huiskeuken voor hun Sim creëren middels nieuwe, strakke ontwerpen die geïnspireerd zijn op Europese keukens. Spelers kunnen hun beste vaardigheden op het gebied van interieurontwerp laten zien door gebruik te maken van een compleet assortiment aan kasten, aanrechtbladen en bijpassende apparaten, zoals de oven, fornuis, koelkast en vaatwasser.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password