De ‘Shimmering Frontier’-update van Core Keeper brengt vandaag een schitterende nieuwe biome en nieuwe content

Pak je mijnhouwelen en ga op avontuur in een sprankelende nieuwe kristallen biome in de ‘Shimmering Frontier’-update van Core Keeper, een belangrijke nieuwe contentupdate voor de populaire sandbox avonturengame met mijnbouw, die je vandaag kunt downloaden.

Verken een glinsterende nieuwe omgeving en ontdek een schitterend nieuw Solarite-erts, dat je Core Keeper-ervaring naar een hoger niveau tilt met krachtige nieuwe wapens, bepantsering en uitrusting. Gebruik de krachtige nieuwe Obliteration Ray, een vernietigende laserboor waarmee je sneller door muren kunt mijnen dan met welke andere uitrusting in de game dan ook, upgrade je uitrusting voor de allereerste keer met het bouwverbeterende Upgrade Station en ga de strijd aan met de Atlantean Worm, een kolossale nieuwe baas die diep onder de Verzonken Zee op de loer ligt.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password