De Saints komen terug! Saints Row The Third Remastered aangekondigd voor 22 mei

Negen jaar na zijn originele release, maakt Deep Silver vandaag bekend dat Saints Row The Third op 22 mei in compleet geremasterde vorm zal verschijnen voor Xbox One,  PlayStation 4- en pc.

Elk wapen en elke wagen is opnieuw vormgegeven, terwijl een groot deel van de stad van nieuwe textures is voorzien om Saints Row The Third een volledige makeover te geven. Deze uitgebreide update is vakkundig uitgevoerd door Sperasoft dat ongeveer 4.000 elementen in de game heeft bijgewerkt. De ontwikkelaar heeft omgevingen, personage-modellen en visuele effecten getransformeerd, de graphics verbeterd en een nieuwe belichtings-engine geïntegreerd.

Daarnaast zijn de drie uitbreidingspakketten met extra missies en meer dan 30 stuks DLC van de originele versie geremasterd en aan de game toegevoegd voor vele uren extra vermaak. De geremasterde editie zal zowel nieuwkomers als fans van het origineel inspireren om de verbeterde versie van de stad Steelport te bezoeken en diep in de glorieuze wereld van de Saints te duiken.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password