De Rockstar Games Launcher Nu Verkrijgbaar

De Rockstar Games Launcher is een nieuwe Windows desktop applicatie waarmee je makkelijk via één plek toegang hebt tot je Rockstar Games PC-collectie. Het gaat om zowel digitale titels als games op CD, inclusief games die bij verschillende andere online winkels zijn gekocht. Je kunt de launcher ook gebruiken om nieuwe Rockstar Games PC-titels te kopen en aan je collectie toe te voegen.
De Rockstar Games Launcher heeft een hoop functies, waaronder de toevoeging van cloud save-functionaliteit aan alle ondersteunde titels, de mogelijkheid om je Rockstar Games PC-bibliotheek automatisch te updaten en manieren om het laatste Rockstar Games-nieuws direct via de Launcher te volgen.
Geldig voor een beperkte tijd; installeer de Rockstar Games Launcher en claim een gratis exemplaar van de klassieker Grand Theft Auto: San Andreas op PC via de Rockstar Games Launcher om permanent toe te voegen aan de bibliotheek van je Social Club-account.
De Rockstar Games Launcher is hier beschikbaar als download: https://socialclub.rockstargames.com/rockstar-games-launcher
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password