De retro dungeon crawler/adventure/RPG “UnderDungeon” komt naar PC & Switch op 13 januari

De in Warschau gevestigde indie games uitgever en ontwikkelaar RedDeerGames en indie games ontwikkelaar Josyan (de maker van “Zeroptian Invasion”, “Tamiku”, “Alex Kidd in Miracle World DX”, “Souls’ Keeper”), hebben vandaag aangekondigd dat hun retro dungeon crawler/adventure/RPG “UnderDungeon”, op 13 januari 2023 naar de PC (via Steam) en de Nintendo Switch (via de Nintendo Eshop) komt.

Verder. Josyan en RedDeerGames heeft zojuist ook aangekondigd dat ze een gloednieuwe gameplay video hebben uitgebracht voor “UnderDungeon”.
Als een schattige kat Kimuto, geconfronteerd met de harde wereld van het werk op je eerste dag van de nieuwe baan als een bezorger. Klinkt makkelijk? Niets meer aan de hand! Een heleboel monsters om te verslaan, en geheimen om te ontdekken. Maar onderweg ontmoet je bondgenoten en ga je een groot avontuur aan!

UnderDungeon is een verbazingwekkende en slimme mix van klassieke RPG-spellen met mechanieken en levels uit andere genres. Je doorkruist de kerkers, vecht tegen vijanden, verwerft nieuwe, krachtige voorwerpen en lost puzzels op. Het spel wordt gemaakt door Josyan Team, dat eerder betrokken was bij het werken aan spellen als Tamiku, Zerotopian Invasion of Alex Kidd in MW remake. UD is een project dat een eerbetoon is aan de klassiekers van spellen in zijn genre, zoals Legend of Zelda, Gauntlet of Dragon Quest.

Het spel trekt je aandacht met eenvoudige maar gepolijste 1-bit visuals. De ontwikkelaars hebben de graphics helder en vol kleine details gemaakt. Het geheel wordt aangevuld met een verfijnd geluidsontwerp met ritmische, pakkende muziek en weelderige geluidseffecten.

De rest… laten we aan uw verbeelding over!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password