De Rabbids en Rayman komen bij elkaar voor een nieuw spannend avontuur!

In de nieuwe gameplaytrailer van Mario + Rabbids Sparks of Hope, de game die exclusief verkrijgbaar is voor Nintendo Switch vanaf 20 oktober 2022, krijgen fans te zien hoe Mario en zijn vrienden de planeet Terra Flora moeten redden van Cursa, een mysterieuze en kwaadaardige vijand. De trailer laat een nieuwe levendige wereld zien en tal van verschillende moves, combo’s en acties die spelers tot hun beschikking hebben. Geen enkel gevecht is hetzelfde dankzij de mogelijkheden die de Sparks tijdens gevechten met zich meebrengen.
Tevens herenigt het legendarische personage Rayman zich met de Rabbids. Hij is beschikbaar als een nieuw speelbaar personage in een aankomende uitbreiding voor de game en bundelt zijn krachten met Rabbid Peach en Rabbid Mario.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password