De post-apocalyptische verhalende RPG Broken Roads komt op 10 april naar pc, PlayStation en Xbox.

Onafhankelijke gamestudio Drop Bear Bytes onthult dat hun aankomende isometrische RPG Broken Roads op 10 april verkrijgbaar is voor Steam, PlayStation en Xbox consoles. De Nintendo Switch-versie volgt snel daarna.

Broken Roads is een verhaalgedreven RPG die verkenning, strategische turn-based gevechten en betekenisvolle filosofische keuzes naar een geheel nieuwe Australische post-apocalyptische setting brengt. Broken Roads combineert vakkundig traditionele en gloednieuwe role-playing elementen bovenop een klasseloos systeem dat bijna onbeperkte karakterontwikkelingsopties biedt rond vier filosofieën: Humanistisch, Utilitair, Machiavellistisch en Nihilistisch. Bovendien biedt de game spelers een origineel moraliteitssysteem: het Moraalkompas, waarbij dialoogopties en beslissingen tijdens zoektochten invloed hebben op en worden beïnvloed door de filosofische voorkeur van een personage en de moeilijke beslissingen die ze onderweg nemen.

De locaties van Broken Roads zijn allemaal authentiek nagebouwd doordat het team steden en monumenten in West-Australië heeft bezocht en foto’s, video’s en geluidsopnamen heeft gemaakt om het zo waarheidsgetrouw mogelijk te maken. Bovendien is zelfs de sfeervolle soundtrack van de game, gecomponeerd door Tim Sunderland, samengesteld met instrumenten die zijn gemaakt van alledaagse voorwerpen, wat een geheel eigen en unieke toon aan de game geeft.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password