De Pixel Pulps-collectie ligt 4de kwartaal 2023 in de winkelschappen

The Pixel Pulps Collection, een drie-in-één fysieke collectie van visuele romans in de serie geïnspireerd door pulpfictie uit het midden van de 20e eeuw en computer graphics uit de jaren ’80 van uitgever Chorus Worldwide en ontwikkelaar LCB Game Studio, ligt dit 4de kwartaal 2023 in de winkelschappen voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en PlayStation 5, met dank aan Funstock.
Wacht op het middernachtelijk uur (je weet wel, de tijd waarin opstaan om het licht aan te doen een enorme, angstaanjagende taak lijkt) en zak weg in de drie hapklare, op zichzelf staande verhalen van The Pixel Pulps Collection die zich in hetzelfde universum afspelen. In Mothmen 1966, Varney Lake en Bahnsen Knights komt paranormaal onderzoeker Lou Hill aan het woord. Elke titel bevat vertakkende verhaallijnen met puzzels en minigames, zoals Impossible Solitaire in Mothmen 1966, en personages die hun stem laten horen om te helpen met bijzonder slinkse hersenkrakers, zodat de focus kan blijven liggen op de ijzingwekkende verhalen.

De Pixel Pulps Collection bevat het debuut van Bahnsen Knights, met digitale releasedata die later worden aangekondigd. Ontdek een wereld van religieuze fanatici die ‘route-uitdrijvingen’ uitvoeren op snelwegen terwijl bijbelse stormen over het land razen. Volg als undercoveragent Boulder sekteleider Toni terwijl hij predikt dat de hel zich niet onder de aarde bevindt, maar erboven. Ontdek het lot van de laatste agent, Cupra, en waarom Lou Hill is opgesloten in een kofferbak.

Zie waar de horror begon in Mothmen 1966, waar een jong stel, een pompbediende en Lou roodogige cryptiden tegenkomen die verschijnen tijdens de Leonid Meteor Shower en mannen in het zwart onmogelijke vragen stellen waarop geen zinnig antwoord lijkt te komen. Steek je tanden in Varney Lake, waar Lou Hill de veronderstelde ontmoeting van drie kinderen met een vampier tot op de bodem moet uitzoeken, door aanwijzingen en getuigenissen van de nu volwassen Jimmy en Christine samen te voegen… en wat is er met Doug gebeurd?

De Pixel Pulps Collection verschijnt Q4 2023 bij videogamewinkels wereldwijd met dank aan Funstock. Bahnsen Knights zal ook digitaal verkrijgbaar zijn op Nintendo Switch en PlayStation 4 & 5, samen met versies op Steam voor pc en Mac, Xbox One en Xbox Series X|S op een later tijdstip. Mothmen 1966 en Varney Lake (met een Bahnsen Knights-demo) zijn nu digitaal verkrijgbaar op Steam voor pc en Mac, Nintendo Switch, PlayStation 4 & 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password