De Outlast Trials Kerstupdate is nu uit

Red Barrels, de indie-ontwikkelingsstudio achter de veelgeprezen en angstaanjagende Outlast-franchise, versiert de zalen met bloederige takken in de Winter Kills-update voor de survivalhorrormultiplayer The Outlast Trials.

Met nieuwe cosmetica en uitdagingen, verbeteringen aan de levenskwaliteit zoals volledige controllerondersteuning en meer in-game lore om te ontdekken, zullen overlevenden van Winter Kills de vruchten plukken van waar lijden. Het evenement begint vandaag en duurt de hele feestdagen. Het eindigt dinsdag 9 januari 2024 om 16:00 EU.

Hoogtepunten Winter Kills Update

  • Winter Kills Programma – Ervaar de nieuwe koudegolf en vind de geschenkvarianten. Overlevers van Winter Kills plukken de vruchten van echt lijden.
  • Winter Kills cosmetica – voltooi exclusieve proeven en uitdagingen om feestelijke personage- en slaapruimteverbeteringen vrij te spelen.
  • Nieuwe MK-uitdagingen – breng nog een bezoek aan het gerechtsgebouw voor twee nieuwe proeven (Ontsnap aan het gerechtsgebouw en Vernietig het bewijs).
  • Nieuwe bewijsdocumenten – zet je onderzoek naar het duistere Murkoff Institute voort.
  • Cell Decoration Bundles – nieuwe luxe decoratiepakketten voor je persoonlijke cel.
  • Ondersteuning voor controllers – volledige ondersteuning voor controllers met trillingen en nieuwe indelingen voor controllers.
  • Plus… nog meer toevoegingen, verbeteringen, balanceringen, fixes en nog veel meer. Bekijk de volledige patchnotities voor meer informatie.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password