De open wereld van Under a Rock bevat super schattige en snelle Dodo Mountsn Dodo Lore, introduceert het snelste en meest schattige beestje van de open wereld

Voor het geval je het gemist hebt: als Under a Rock, een open survivalgame, uitkomt op pc, PlayStation en Xbox, wordt het mysterieuze en kleurrijke eiland jouw speeltuin. Er is geen gebrek aan wonderen om te ervaren, want de wereld van Under a Rock zit vol met angstaanjagende geheimen om te ontdekken en exotische, primitieve wezens om bevriend mee te raken en te temmen (als je dapper genoeg bent!).

Weinig beestjes zijn zo bekend als de schattige Dodo, maar in de uitgestrekte eilandomgeving van Under a Rock zijn deze loopvogels verre van prooidieren en zelfs een van de meest behulpzame dieren die je tegen zult komen.

De veelkleurige veren van de Dodo zijn fel en gedurfd en daardoor gemakkelijk te spotten in de verschillende biomes van de game. Door hun schichtige aard zijn ze echter moeilijk te vangen en je moet langzaam en voorzichtig te werk gaan om deze arme vogels niet af te schrikken! Je geduld wordt echter beloond, want ze zijn het snelste rijdier dat je kunt krijgen.

Dodo’s zijn gebouwd op snelheid en kunnen niet veel dragen, maar het betekent wel dat je sneller door de tropische bossen, zachte zandstranden en (mogelijk) verraderlijke vlaktes van Under a Rock raast dan je je kunt voorstellen!

In Under a Rock omzeilen Dodo’s het onvermogen om te vliegen door te zweven en te zweven. Leef op het randje en spring van kliffen om door de lucht te zweven als een veertje in de wind.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password