De nieuwe Xbox wireless controller – Arctic Camo Special Edition laat je niet koud

Xbox is verheugd vandaag de wereldwijde release aan te kondigen van de Xbox Wireless Controller – Arctic Camo Special Edition. Deze controller, die in mei 2023 in de Verenigde Staten werd gelanceerd, heeft witte en grijze camouflagepatronen die doen denken aan de gletsjergebieden van het Noordpoolgebied. De Xbox Wireless Controller – Arctic Camo Special Edition wordt geleverd met alle functies van de nieuwe generatie Xbox controllers.

Met behulp van Bluetooth® en Xbox Wireless technologie kan de Arctic Camo controller verbinding maken met Xbox Series X|S- en Xbox One consoles, pc’s, mobiele telefoons en tablets. Gamers kunnen met een gerust hart en langer op avontuur gaan, met een batterijduur tot 40 uur. Ze kunnen hun ervaring personaliseren door de Xbox Accessoires app te gebruiken en de knoppen op hun controller aan te passen aan hun behoeften.

De Xbox Wireless Controller – Arctic Camo Special Edition is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €69,99.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password