De nieuwe trailer van Last Time I Saw You plaatst de werkelijkheid in een magisch universum en verschijnt in 2024

Last Time I Saw You, het volledig met de hand getekende verhalende avontuur over eerste liefdes, familieproblemen en eeuwenoude vloeken dat zich afspeelt in het Japan van eind jaren 80, combineert volwassenheid en magie in een gloednieuwe trailer.

Help de 12-jarige Ayumi het gewicht van zijn dromen te dragen in een magisch coming-of-age verhaal over emoties. Ontmoet het mysterieuze meisje dat aan hem verschijnt terwijl hij slaapt en doorkruis de wateren van de adolescente zelfontdekking om zijn geboortestad te beschermen tegen een vreselijke vloek.

Verken relaties die zowel mystiek als emotioneel van aard zijn en onderzoek de draden die dit mysterieuze meisje en de naderende tyfoon met elkaar verbinden.

Sluit vriendschap met behulpzame personages zoals samoerai kraaien en kleptomane kappas die Ayumi willen beschermen tegen verraderlijke krachten. Duik in een gezellig, ontspannend verhaal met lichte actie en omgevingsuitdagingen om de hartverwarmende waarheid te onthullen die schuilgaat achter een coming-of-age verhaal dat je hart sneller doet kloppen.

Last Time I Saw You lanceert Q3 2024 op PC via Steam, PlayStation 5|4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password