De nieuwe podcastserie van Skull and Bones duikt in het epische leven van de beroemdste piraten uit de 14e eeuw in de Indische Oceaan, met Michelle Rodriguez als gastheer

Ubisoft heeft aangekondigd dat de eerste aflevering van Gangster of the Seas, een nieuw seizoen van de documentaireserie “Echoes of History” geproduceerd door Paradiso Media, nu beschikbaar is op alle podcastplatforms*.

Geïnspireerd door Ubisofts beroemde videogameserie “Assassin’s Creed” biedt de podcast “Echoes of History” een diepe en fascinerende duik in de geschiedenis. Ontdek via verhalenvertellers en historici de meest epische mythologieën, herbeleef de belangrijkste tijden uit onze geschiedenis en ontmoet de meest bijzondere personages. In het nieuwe seizoen van “Echoes of History” staat Ubisofts nieuwe game centraal: “Skull and Bones”. Geïnspireerd door dit avontuur waarin spelers hun eigen lot schrijven als zeebandieten, duikt de podcast “Gangsters of the Seas” in de smerige geschiedenis van de meest verschrikkelijke piraten van de Indische Oceaan door middel van acht afleveringen van 20 minuten.

Gangsters of the Seas”, gepresenteerd door Michelle Rodriguez, is een serie portretten van acht beruchte piraten die opereerden in de Indische Oceaan tijdens de Gouden Eeuw van de Piraterij. Ontdek de epische en vaak gewelddadige levens van mensen als Henry Every, Thomas Tew, Kanhoji Angre of William Kidd. Van gestrande boekaniers tot admiraals, van kapers tot pioniers, deze kapiteins gaven vorm aan de piraterij en breidden hun invloed uit over het ongelooflijk rijke gebied van de wereld dat Skull and Bones inspireerde. Het is jouw beurt om geïnspireerd te worden door hun beruchte trajecten en piraat te worden.

Ga om de podcastserie te beluisteren naar: https://lnk.to/echoesofhistory

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password