De meter loopt! Taxi Life: A City Driving Simulator verschijnt in februari 2024 voor pc en consoles

NACON en ontwikkelstudio Simteract nodigen je uit om met een taxi door Barcelona te scheuren in Taxi Life: A City Driving Simulator. Deze game verschijnt in februari voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc (Steam, Epic Games Store).
Deze nieuwe release houdt het midden tussen een simulatie en een management-game. De game biedt een unieke ervaring in zijn genre door spelers niet alleen als taxichauffeur te laten racen maar ook hun eigen bedrijf te laten beheren. Aan jou de taak om passagiers naar alle hoeken van Barcelona te brengen en je ondertussen aan de verkeersregels te houden. In de game moet je steeds weer je rijstijl aanpassen, omdat je bijvoorbeeld te maken krijgt met ongelukken, files, en wispelturige passagiers die je naar tevredenheid moet vervoeren om een hoge beoordeling en royale fooi te krijgen. Daarnaast moet je je eigen taxibedrijf ontwikkelen: andere chauffeurs aannemen, je wagenpark uitbreiden en de beste beslissingen nemen om dikke winsten te maken.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password