De magie van my little pony keert terug in een gloednieuwe open avonturengame voor pc en consoles deze mei

Outright Games, de toonaangevende uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, heeft in samenwerking met Hasbro, een toonaangevend speelgoed- en gamebedrijf, de nieuwste videogame gebaseerd op de iconische MY LITTLE PONY-franchise onthuld met MY LITTLE PONY: A Zephyr Heights Mystery. De titel volgt Sunny, Izzy, Misty, Pipp, Zipp en Hitch op een open-wereld coöperatief avontuur in het koninkrijk Zephyr Heights, terwijl ze een vreemde magie tegenhouden die de wereld op zijn kop zet. MY LITTLE PONY: A Zephyr Heights Mystery is ontwikkeld door Drakhar Studio en verschijnt op 17 mei voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

In dit mysterieuze open-wereldavontuur kan elke pony terugkeren naar het koninkrijk Equestria. Spelers kiezen een van de Manen Zes en werken samen om een onstabiele magie te temmen die de wolkenstad Zephyr Heights uit de hand heeft laten lopen. Onderweg kunnen spelers nog meer manieren vinden om plezier te hebben met herspeelbare minigames zoals Pipp’s fotoshoot, Hitch is on the Trail en Sunny’s Smoothie Delivery. Speciale verzamelobjecten, fotomomenten en een kast vol accessoires zijn ook beschikbaar voor fans om hun persoonlijke hooftastische stijl aan te passen.

MY LITTLE PONY: A Zephyr Heights Mystery brengt de magie van vriendschap naar nieuwe hoogten en bevat ook de optie voor coöp met twee spelers om het magische mysterie samen met een andere speciale ponyvriend te ontrafelen!

Sinds de lancering in 1983 is MY LITTLE PONY uitgegroeid van een iconische speelgoedlijn tot een wereldwijd entertainmentuniversum. In september 2021 lanceerde MY LITTLE PONY: A NEW GENERATION op Netflix en introduceerde een nieuwe generatie pony’s aan een nieuwe generatie kinderen. De film luidde een nieuw tijdperk in voor het merk, met een focus op het inspireren van hedendaagse kinderen om te ontdekken, uit te drukken en te vieren wat hen uniek maakt. MY LITTLE PONY viert in 2023 zijn 40-jarig bestaan, waarmee het zijn status als multigenerationeel merk met een wereldwijde en tijdloze aantrekkingskracht onder pony-liefhebbende fans verstevigt. Na de succesvolle release van MY LITTLE PONY: A Maretime Bay Adventure in 2022, nodigt MY LITTLE PONY: A Zephyr Heights Mystery fans uit om terug te keren naar Equestria en een heel nieuw verhaal vol magie en spanning te verkennen.

MY LITTLE PONY: A Zephyr Heights Mystery is op 17 mei verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. U&I Entertainment zal de fysieke retaileditie in heel Europa distribueren.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password