De les begint op 28 juli met het De Sims 4 Middelbare School Expansion Pack

Electronic Arts en Maxis hebben vandaag het nieuwste Expansion Pack, De Sims 4 Middelbare School, aangekondigd. Het pakket is vanaf 28 juli verkrijgbaar voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. Spelers kunnen hiermee hun eigen pad tijdens hun tienerjaren smeden.
De mogelijkheid om verhalen te vertellen
Elk verhaal staat centraal bij De Sims. De Sims geeft spelers de kans verschillende kanten van zichzelf te ontdekken en uit te drukken, waardoor ze de vrijheid krijgen om te experimenteren met de Sims die ze maken, om verhalen te vertellen en om werelden te bouwen. In Middelbare School kunnen spelers in de nieuwe wereld van Copperdale hun eigen verrijkende ervaringen creëren op school, na school en in het weekend. Tieners zullen zich ontwikkelen en groeien, uiting geven aan hun gevoelens en hun leven transformeren via de achtbaan van puberteit.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password