De legendarische ritmeplatformer BIT.TRIP keert terug als de Unreal 5-versie van BIT.TRIP ReRunner + Runner Maker en lanceert aanstaande dinsdag 19 september op Steam.

Choice Provisions (voorheen bekend als Gaijin Games) blaast zijn geliefde BIT.TRIP-franchise nieuw leven in met BIT.TRIP RERUNNER + RUNNER MAKER. Liefhebbers van ritmische platformers kunnen vanaf dinsdag 19 september hun hart ophalen.
De originele ritmische platformgame is terug met nieuwe mechanieken, trippy visuals en een KILLER soundtrack. Het nieuwe deel bevat RUNNER MAKER, een krachtige levelbewerker waarmee spelers steeds uitdagendere aangepaste levels kunnen maken en delen. Met RUNNER MAKER is het doodeenvoudig om obstakels nauwkeurig af te stellen en de beat-gedreven gameplay vorm te geven om medelopers overal te verbazen – zowel nieuwelingen als BIT.TRIP-veteranen.

Of spelers nu genieten van de vooraf ontworpen levels in BIT.TRIP RERUNNER of zich wagen aan de door gebruikers gegenereerde content van RUNNER MAKER, de combinatie van ritmische gameplay, retrobeelden en een aanstekelijke chiptunesoundtrack zorgt voor een onvergetelijke spelervaring. BIT.TRIP RERUNNER test de reflexen van spelers en beloont hun creativiteit – met smaakvolle knipogen naar de games waarmee het allemaal begon!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password