De lanceringstrailer van Gears 5

The Coalition en Microsoft hebben de lanceringstrailer van Gears 5 uitgebracht.

In de video genaamd The Chain is niet alleen te zien hoe Kait door een storm in de woestijn rijdt en daarna een Swarm-vijand tegenkomt, maar is ook Fleedwood Mac-nummer The Chain te horen. Het is echter een cover van Amy Lee van Evanescence. Het is een duidelijke callback naar de trailer van de eerste Gears of War, waar een cover van Mad World van Gary Jules in zat. Ook latere games kregen trailers met covers.

Gears 5 draait om Kait Diaz, een Outsider die afstamt van de Locust. Kait moet samen met de speler achter de oorsprong van de Locust en haar familie komen. JD Fenix uit Gears of War 4 keert ook terug, samen met zijn vader Marcus Fenix en zijn vriend Delmont Walker. Gears 5 komt op 10 september uit voor Xbox One en pc, maar de Ultimate Edition is vanaf vandaag al speelbaar.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password