De lancering van EVERSPACE 2 voor consoles barst los met een nieuwe gratis update

ROCKFISH Games is er trots op te kunnen melden dat de recente lancering van EVERSPACE 2 op PlayStation 5 en Xbox Series X|S een daverend succes is geweest, met meer dan 1.111.111 Game Pass-spelers en tienduizenden ruimtepiloten die de sterrenhemel zijn opgegaan. In totaal zijn er van EVERSPACE 2 meer dan 400.000 exemplaren verkocht op alle platforms.
“Er is niets mooiers dan te zien hoe het genre van de ruimtegames een enorme opleving doormaakt en het team van ROCKFISH vindt het geweldig om daar deel van uit te maken. Het was onze bedoeling om een toegankelijk arcade-ruimteavonturenspel te maken en het is duidelijk dat wat we hebben gemaakt aanslaat bij ruimtevaarders over de hele wereld”, zegt Michael Schade, CEO van ROCKFISH Games. “EVERSPACE 2 doet het zelfs nog beter dan onze originele verrassende doorbraakhit. In hetzelfde tijdsbestek hebben we bijna drie keer zoveel verkopen gezien op elk platform en meer dan vier keer zoveel spelers op Game Pass.”

Vandaag ontvangt EVERSPACE 2 een grote gratis update met nieuwe set-items, extraatjes, uitrustingsaanpassingen en functies waar de community om vraagt. Naast de nieuwe speelbare content kunnen spelers genieten van nieuwe aanpassingsopties, bijgewerkte muziek en ondersteuning voor MacOS.
In de loop van de afgelopen zes jaar heeft ons team iets heel gedenkwaardigs opgebouwd – een geliefde game en een sterke community van fans van space-shooters,” aldus Schade. “De update van vandaag is een geweldige manier om dit succes te vieren.”

ROCKFISH Games geeft een vooruitblik op de content na de lancering door middel van een nieuwe roadmap. Met nog een gratis update in de lente van 2024 en een enorme uitbreiding met nieuwe sterrenstelsels, extra verhaalcontent en nog meer buit die al in productie is, kunnen fans de komende jaren nog meer schietactie in de ruimte verwachten.

Naast de gratis update van vandaag heeft ROCKFISH Games de officiële soundtrack en het artbook van EVERSPACE 2 uitgebracht als digitale downloads die fans kunnen kopen op Steam en GOG. De officiële soundtrack van EVERSPACE 2 bevat 30 groovy dancetracks, EDM-beats en chille synthwave die zijn geremixt en opnieuw gearrangeerd met muziek uit de game. The Art of EVERSPACE 2 bevat honderden stukken concept art, schetsen en meer, verspreid over meer dan 280 pagina’s.

Op 3 oktober 2023 brengt Maximum Games wereldwijd een buitenaardse retaileditie uit voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De EVERSPACE 2 Stellar Edition wordt geleverd in een aantrekkelijk stalen boek, samen met een artbook van 64 pagina’s en een digitale soundtrack download.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password