De laatste contentupdate voor Assassin’s Creed Valhalla is vanaf nu beschikbaar

De laatste contentupdate voor Assassin’s Creed Valhalla is vanaf nu speelbaar op alle beschikbare platformen. In deze laatste contentupdate ontdekken spelers het einde van Eivors verhaal in The Last Chapter en ontmoeten ze het charismatische Assassin’s Creed Mirage-personage Roshan in Shared History. Ook is de game van 15 tot 19 december gratis te spelen tijdens het Free Weekend.

The Last Chapter is een nieuwe gratis quest die een intiem einde maakt aan de avonturen van Eivor. Spelers worden herenigd met belangrijke personages, historische figuren, oude vrienden en vijanden, terwijl ze nieuwe avonturen en herinneringen ontdekken die het waanzinnige verhaal van Eivor afsluiten. Aangezien The Last Chapter endgame content is, moeten spelers bepaalde delen van het Assassin’s Creed Valhalla-verhaal hebben voltooid om met deze content aan de slag te gaan.*

Als onderdeel van deze laatste contentupdate krijgen spelers de kans om Rosham te ontmoeten, de mentor van Basim, ingesproken door actrice Shohreh Aghdashloo. In de gratis quest Shared History ontdekt Eivor dat ze een gemeenschappelijke vijand hebben.

Bovendien kunnen spelers vanaf nu vechten met Eivors capuchon op, een veelgevraagde feature door de community. Hierdoor genieten spelers van waanzinnige gevechten terwijl ze hun Assassin-stijl behouden. Ook zijn er twee nieuwe vaardigheden toegevoegd aan de collectie van Eivor: Slide Bow en MasterChef.

Vanaf 6 december ontdekken Assassin’s Creed Valhalla spelers een spannende cross-over samenwerking met een van de meest iconische videogamelicenties, namelijk Destiny 2. In Assassin’s Creed Valhalla zullen er nieuwe cosmetische items beschikbaar zijn, waaronder een personage en wapenpakketten geïnspireerd op het Destiny 2-universum. Daarnaast genieten Destiny 2-spelers ook van enkele iconische cosmetische items uit de Assassin’s Creed-franchise.

Tot slot, naar aanleiding van het 15-jarige bestaan van Assassin’s Creed, kunnen alle Assassin’s Creed Valhalla-spelers op 21 december de Young Ezio Legacy Outfit gratis claimen via Ubisoft Connect.

Assassin’s Creed Valhalla is reeds verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna, Windows pc via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice. Spelers die Assassin’s Creed Valhalla op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor Xbox Series X of PlayStation 5. Hun progressie en in-game content blijft behouden tussen de huidige en volgende generatie consoles dankzij het nieuwe Ubisoft Connect-ecosysteem.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password