De inquisiteur heet u welkom in een wereld vol zonde…

Uitgeverij Kalypso Media is verheugd aan te kondigen dat zij de wereldwijde publicatierechten heeft verworven voor het gloednieuwe dark fantasy-spel The Inquisitor, ontwikkeld door de Poolse studio The Dust S.A. Eerder werd dit spel door The Dust S.A. aangekondigd als ‘I, The Inquisitor’, maar Kalypso Media zal het uitgeven onder de herziene titel ‘The Inquisitor’. De verhaalgedreven titel speelt zich af in een alternatieve religieuze en historische tijdlijn vol gruwelijk geweld, cryptische mysteries en gruwelijke zonden. Zet je moraal opzij en stel je beoordelingsvermogen op de proef in Q4 2023 wanneer The Inquisitor beschikbaar zal zijn op Windows PC, Xbox Series X | S en PlayStation 5.

In een alternatief 1500 na Christus ontsnapte Jezus aan zijn kruisiging en in plaats van vergeving zocht hij gewelddadige wraak op alle ongelovigen. Eeuwen later, in een donkere en met bloed doordrenkte wereld, blijft een leger fanatieke inquisiteurs hun zogenaamde heilige wet handhaven. In The Inquisitor kruipen spelers in de huid van Mordimer Madderdin, dienaar van God en inquisiteur, gezalfd door de hoge bisschoppen van Hez Hezron. Je begint je reis in Koenigstein, een stad geteisterd door zonde en religieuze overtredingen, waar het je taak is de corruptie en misdaden te onderzoeken. Gebruik strategisch speurwerk om verdachten op te sporen en te ondervragen, bewijsmateriaal te verzamelen of zelfs brute kracht te gebruiken. Uw oordeel wacht. Zal je genade tonen, of zal je vergelding afdwingen in de naam van de Heilige Wet?

Maar misdaad is niet de enige duisternis die de muren van de stad is binnengedrongen. Zonder dat de mensen om hem heen het weten, kan Mordimer de mysterieuze Onwereld binnengaan, waar hij de geheimen die diep in de zielen van de verdorvenen liggen, kan blootleggen. En nog dieper, een andere vorm van kwaad woont hier, en het probeert de wereld van de levenden binnen te dringen.

The Inquisitor verschijnt in Q4 2023 op Windows PC, Xbox Series X en PlayStation 5. De apocalyps komt eraan, en daarmee ook jouw oordeel.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password