De helden van Dragon Quest: Het avontuur van Dai confronteren een nieuw kwaad in Puzzle & Dragons

De Dark King is herrezen als Dragon Quest: Adventure of Dai terugkeert naar Puzzle & Dragons van vandaag tot en met 8 mei. Ga mee met Dai en zijn vrienden op een reis met legendarische kerkers, vriendelijke gezichten en angstaanjagende nieuwe vijanden om de strijd fris te houden.

Om zijn belofte aan de gevallen held Avan na te komen, zal Dai het Duistere Leger verslaan, koste wat het kost. Alle spelers die zich tijdens het evenement aanmelden, krijgen Avan’s discipel Dai als bonus, evenals één gratis pull uit The Adventure of Dai Memorial Egg Machine. Zijn bondgenoten, zoals Leona en Popp, komen je te hulp om kerkers te verslaan. Als je liever aan de kant van de monsters staat, maakt Dark King Vearn zijn debuut, samen met Killvearn.

Ga de strijd aan met de Donkere Koning
Verzet je tegen de dreiging van demonen en monsters door in vier kerkers te vechten.

  • Dragon Quest: The Adventure of Dai geeft spelers de kans om Dragon Crest Medals te verdienen die kunnen worden verhandeld in de Monster Exchange.
  • The Adventure of Dai Challenge! geeft spelers gratis trek uit The Adventure of Dai Memorial Egg Machine als beloning voor de eerste keer vrijspelen.
  • Master Avan’s Special Hard Course! beloont de sterkste spelers met Insignia of Avan voor het uitspelen van alle zeven verdiepingen.
  • Valge Island All-Out Battle! is een uitdagende kerker vol kwaadaardige schurken – inclusief de geniepige Hadlar!

Klassieke monsters temmen
Als je een paar Dragon Crest medailles hebt verdiend, kun je ze naar de Monster Exchange brengen om exclusieve monsters te kopen. Dracky, Great Sabrecat, Mimic en Green Dragon zijn de nieuwste aanwinsten, maar je kunt ook je huidige monsters evolueren om krachten vrij te spelen en je team te levelen.

Stel het ultieme team samen
Dai weet dat er meer dan één held nodig is om de Dark King te verslaan. Stel je team samen met speciale bundels.

  • 20 Magische Stenen + Dark King Vearn Egg Machine: Geeft 20 Magische Stenen en één trek van de Dark King Vearn Egg Machine voor.
  • 20 Magische Stenen + Leona Eiermachine: 20 Magische Stenen + Leona Eimachine: 20 Magische Stenen en één trek uit de Leona Eimachine voor. Wanneer spelers Leona voor de eerste keer ontvangen, wordt The Adventure of Dai Orbs Skin ontgrendeld.
  • 20 Magische Stenen + ★7-8 Het Avontuur van Dai Ei-machine: Geeft 20 Magische Stenen en één pull van de ★7 of 8 The Adventure of Dai Egg Machine voor.
  • 1 Magische Steen + Het Avontuur van Dai-Ei Machine: Geeft één Magische Steen en één trekje van De Avontuur van Dai-Ei Machine

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password